27 octubre - Koktel kontrainformatiu

31 de octubre de 2008 -

Escucha el programa con los siguientes contenidos:

Vam poder parlar amb Moisès Company, que ens va fer saber les darreres accions que ha emprès la Plataforma Antiincineradora de la Vall del Ges, que ha presentat aquest dissabte el seu plec d’al·legacions davant la petició d’autorització ambiental del projecte de bioincineradora que es vol construir a Sant Pere de Torelló. En només quatre dies la Plataforma Antiincineradora ha aconseguit el recolzament de 12 entitats de la vall del Ges i més de 1.600 signatures. Per la seva banda, els ajuntaments de Torelló i Sant Vicenç també han presentat les seves al·legacions.

Tota aquesta oposició al projecte serà enviada al Consell Comarcal d’Osona per tal que es manifesti. La Plataforma està molt satisfeta de la mobilització de la vall però es mostra pessimista sobre la seva eficàcia perquè qui ha de donar autorització al projecte és el mateix ajuntament de Sant Pere de Torelló que ha promogut aquest projecte i que n’ha marcat les característiques fins a l’últim detall. (Informació escrita de vilaweb).

També vam parlar, via telefònica, amb Marcel Surinyach, d’Olot, secretari general del comitè regional de la CNT de Catalunya i Balears, que ens va fer una mica de resum de la història del sindicat i de la seva situació actual, així com de la seva manera de funcionar, molt diferent d’altres sindicats majoritaris. Esperem que, en properes ocasions, en podrem continuar parlant.

Finalment vam parlar, una vegada més, amb Diana Reig i Francesc Arnau, advocada i advocat d’Amadeu Casellas a qui els carcellers de l’hospital Penitenciari de Terrassa acusen d’intentar entrar-li una pancarta durant la darrera visita a aquest centre, el dia després que abandonés la vaga de fam. També els acusen d’haver emprat un to desafiant i molt desagradable envers els "professionals" d’aquest centre. Aquesta acusació, que arriba a través dels Col.legis d’Advocats de Lleida, Barcelona i Terrassa (que suposadament defensen les advocades i els advocats) pot acabar en una sanció d’inhabilitació per a l’exercici professional.

Aquesta nova agressió contra l’advocada i l’advocat s’inscriu dins d’un context general de repressió. Han prohibit les comunicacions amb l’Amadeu de persones concretes, estan impedint l’entrada d’una doctora de confiança, estan denunciant per fets falsos la gent solidària, i ja han sancionat el company Franki, a qui han restringit sortides i permisos, i a qui amenacen de retirar el tercer grau.

Escucha el programa aquí

[( )
Enviar un mensaje

]

Llamando al (+35) 91 315 11 12
almenara@radioalmenara.net   

En esta sección...
- Marcha por el cierre de los CIE Reportaje
- Reportaje del 31E Marcha del Cambio, organizada por el partido político Podemos
- Cuaderno de Quejas: denuncias y propuestas para mejorar el panorama mediático de Madrid.
- Iniciativas sociales y partidos políticos se unen en un compromiso para la derogación de la Ley Mordaza
- Campaña de crowdfunding para recuperar el informativo Más Voces
- Especial afectados por Hepatitis C
- 15-J Día contra los CIES
- VIII Asamblea General de la Red de Medios Comunitarios (REMC)
- Las "Cajales" más baratas
- Solidaridad con Radio Pimienta

Ver más...


Escúchanos...También por Tunein.com


O pon esta dirección en tu reproductor http://185.50.197.212:9986/listen.pls       
Asociación Radio Almenara 2018 -