20 octubre - Koktel kontrainformatiu

22 de octubre de 2008 -

Escucha el programa con los siguientes contenidos:

Vam parlar, via telefònica, amb Josep Malo, de la Plataforma Antiincineradora de la Vall del Ges,que acabava de sortir d’una assemblea celebrada a Sant Vicenç deTorelló. Ens va parlar del darrer projecte de macro-incineradora deSant Pere, del qual no s’ha informat la població i les al.legacionscontra el qual tenen vint dies de termini. Ens va explicar elsinconvenients ambientals i per a la salut que pot suposar el seufuncionament. El proper dilluns en continuarem parlant.

D’altra banda, vam poder parlar també amb Francesc Argemí (Franki, de Terrassa),uns minuts abans de la seva entrada a presó en compliment de lacondemna (ara tercer greu) que li va ser imposada per un suposatultratge a la bandera espanyola. Els Mossos,darrerament, han comunicat una denúncia a la presó Model abans que alpropi Franki i aquesta li ha aplicat directament una sanció. Aquestaconsisteix en la pèrdua dels permisos durant tres caps de setmana, osigui que durant tres setmanes dormirà cada dia a la presó.

Iaixò només per haver participat en una manifestació a Terrassa...Laqüestió és que la situació d’en Franki és un cas de repressió política:se’l persegueix, se l’assetja, se’l castiga per la seva manera depensar i actuar en conseqüència. Anteriorment, ja li havien obert unexpedient disciplinari per una carta que va escriure en solidaritat ambel pres anarquista Amadeu Casellas, que va fer una vaga de fam de 76 dies per reclamar els seus drets.

Finalment, vam parlar, amb Diana Reig, advocada d’Amadeu Casellas,de les últimes accions que s’han fet en favor de la seva llibertat. Ensva comentar que la repressió també abasta algunes persones dels grupsde suport, als quals han prohibit la visita a Amadeu a la presó.

Escucha el programa aquí

[( )
Enviar un mensaje

]

Llamando al (+35) 91 315 11 12
almenara@radioalmenara.net   

En esta sección...
- Marcha por el cierre de los CIE Reportaje
- Reportaje del 31E Marcha del Cambio, organizada por el partido político Podemos
- Cuaderno de Quejas: denuncias y propuestas para mejorar el panorama mediático de Madrid.
- Iniciativas sociales y partidos políticos se unen en un compromiso para la derogación de la Ley Mordaza
- Campaña de crowdfunding para recuperar el informativo Más Voces
- Especial afectados por Hepatitis C
- 15-J Día contra los CIES
- VIII Asamblea General de la Red de Medios Comunitarios (REMC)
- Las "Cajales" más baratas
- Solidaridad con Radio Pimienta

Ver más...


Escúchanos...También por Tunein.com


O pon esta dirección en tu reproductor http://185.50.197.212:9986/listen.pls       
Asociación Radio Almenara 2018 -